Hierbij de eerste foto’s van afgelopen zaterdag van het Knight-Riders evenement.
Bedankt voor alle leuke reacties en we gaan ervoor zorgen dat de editie van 2017  nog leuker en spectaculairder wordt.

 

Sluiting inschrijftermijn op 2 juni om 23:59 uur
De route wordt aangegeven met het type pijl; zoals hieronder weergegeven. Als bevestiging dat je op de goede route zit, volgt een lintje.
 
 
Je kunt je stuurbord en startbescheiden ophalen voor bij Onder de Linden , Brink 27 in Roden. Dit kan op 4 juni van 18:30 uur tot 19:30 uur.
 
Op stuurbord zit ook de chip voor de tijdsregistratie. Naast het stuurbord zitten ook onderstaande zaken in de bag :
 
· Tieraps voor de bevestiging van het stuurbord
· 2 consumptiebonnen
· Alarmnummer
 
Knight-Riders wordt op 4 juni a.s. wordt verreden van 22:00 uur tot 00:30 uur
Denk er dus goed dat je verlichting meeneemt. Geen verlichting ?
Een van de hoofdsponsoren van WTC Roden (www.wtcroden.nl)  , Ter Veld Tweewielers ( www.terveldtweewielers.nl) , heeft voor deze deelnemers onderstaande aanbieding gemaakt:
 
Aanbieding 1     van € 115,00 voor € 97,00
Lezyne Macro drive 600 XL met de Lezyne Femto achter lamp 

De  inschrijving is geopend voor het evenement Knight Riders. Kijk bij Info en laat je informeren wat dit evenement jou als deelnemer allemaal biedt. Voor deze eerste editie willen wij maximaal 250 deelnemers de sfeer laten proeven van een unieke combi van samen eten, koers kijken en een nachtelijke atb-rit van 45 kilometer. 

afb

Knight-Riders is een combinatie van samen eten, koers kijken, en een nachtelijke atb-rit. Twee rondes fietsen van in totaal 45 km door bossen en landerijen rond Roden. Oftewel: sport, gezelligheid en entertainment. Bij terugkomst tegen middernacht op De Brink is de bar nog open voor een toost met je fietsmaten op de goede afloop!